• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
`Gençlik Kızılay`la okuyor, gelecek aydınlanıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Kızılay Batman Şubesi Gençlik Kolları “Gençlik Kızılay`la okuyor, gelecek aydınlanıyor” projesi düzenleyerek, gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırıyor. 

Gençlere gereken önemi vereceklerini belirten Kızılay Batman Şubesi, Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Gençlik Kızılay`la okuyor, gelecek aydınlanıyor” isimli proje ile Batman`lı gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve sürekli hale getirmek düşüncesinde olduklarını ifade ettiler. 

Batman Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uçak yaptığı açıklamada, "Kitap okuma kampanyamız sayesinde Batman`da gençlerimizi kitap okumaya teşvik etmek, yeni ve yararlı bilgi almalarını sağlamak, kendilerine birşeyler katmak ve geleceğe daha parlak, ufku açık ve umutla bakmalarını sağlamak amacındayız." dedi. 

Her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirten Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, "Şubemiz her zaman her konuda gençlerimizin yanında olmaya devam edecektir. Kitap okuma alışkanlığını ne kadar fazla arttırabilirsek geleceğimize o kadar ışık tutmuş oluruz, eğer bunu sürekli hale getirebilirsek Batman`da yeni neslin kitap okuyan bir nesil olması yolunda ufakta olsa bir katkı vermiş olmak bizleri mutlu eder." şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir