• DOLAR 32.664
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2501.39
  • ...
Batman Valisi köy muhtarlarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Valisi Yılmaz Arslan yeni seçilen merkeze bağlı il genel meclis üyeleri ve merkez köy muhtarlarıyla Valilik Konferans Salonu’nda bir araya geldi. 

Toplantıya; Vali Arslan, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, İl Genel Meclis Başkanı Emine Aslan, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. 

Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi öncesi gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Arslan, yeni seçilen il genel meclis üyelerini ve muhtarları tebrik etti.

Köylere Hizmet Götürme Birliği üzerinden özellikle kırsal kesimlere sunulan hizmeti, bugüne kadar olduğu gibi yine devam ettirmeyi umduklarını belirten Vali Arslan, Batman`da son yıllarda birlikler üzerinden çok güzel hizmetler yapıldığını belirtti.

Özellikle Milli Eğitim hizmetlerini birlik üzerinden yürüttüklerini ifade eden Vali Arslan, bu konuda başarılı olduklarını kaydetti. 

Muhtarların işin içinde olmasının kendileri açısından avantaj olduğunu ifade eden Vali Arslan, “Siz gerek seçmenlerinizle muhatap olmanız ve yörede yaşadığınız için işleri denetleyebiliyor ve görebiliyorsunuz” şeklinde konuştu. 

Köylere, İl Özel İdaresi`nin kendi bütçesi ve 2005 yılından itibaren Hükümetin yürüttüğü KÖYDES projesi üzerinden kaynak sunduklarını ifade eden Vali Arslan, önümüzdeki süreç için hazırlanan projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu. 

Vali Arslan konuşmasının sonunda il genel meclis üyeleri ve muhtarlara teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir