• DOLAR 32.569
  • EURO 34.722
  • ALTIN 2410.534
  • ...
Avrupa’nın İslam`a Olan Teveccühüne Yahudiler Neden Rahatsız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSRAİLLİ HAHAMDAN İLGİNÇ İSLAM YORUMU…

İsrailli öğrenciler internet üzerinden haham Baruch Efrati’ye, “Bosna’da artık başörtülü bir belediye başkanı var, Avrupa’nın İslam’ın eline geçmesini nasıl durdurabiliriz, bu konuda Yahudi dininin duruşunu açıklar mısınız?” şeklinde bir soru yönelttiler. Ynetnews Gazetesi’nin gündeme getirdiği soruya cevap veren haham Efrati, “Tanrı’nın yardımı ile Avrupalılar İslam sayesinde, saf ve temiz gibi gözüken ama aslında temelden çürük olan Hıristiyanlığın onlara verebileceklerinin aksine, daha alçak gönüllü ve sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşacaklar!” şeklinde ilginç bir cevap verdi.

“AVRUPA’NIN İSLAMLAŞTIRILMASI İYİ BİR ŞEYDİR”

Hıristiyanlığın putperestliğe yakın bir din olduğunu söyleyen haham Efrati, Hıristiyanlıkla kıyaslanınca İslam’ın ‘göreceli’ olarak çok daha ‘dürüst’ ve ‘Tanrı’ya saygı duyan’ bir din olduğunu da belirtti. “Avrupa’nın İslamlaştırılması iyi bir şeydir” anlamına gelen bu cevap karşısında Siyonistler arasında yeni bir tartışma patlak verdi. İnternet üzerinde tartışılan bu konu terör devletinde gündemin ön sıralarında bulunuyor.

“HIRİSTİYAN AVRUPA’YI ASLA AFFETMEYECEĞİZ”

İslam`ın Avrupa için hem teolojik hem de ahlaki açıdan çok daha hayırlı olacağını söyleyen haham, bu durumun Avrupalıların Yahudilere yaptığı ‘kötülüklerin’ neticesinde gerekli olan bir ‘ceza’ olarak da görüyormuş. Hahamefendi, “Yahudiler Avrupa’nın Hıristiyan kültürünü kaybetmesinden dolayı kutlamalar yapmalılar. Sadece Nazi soykırımı değil, Avrupalı Hıristiyanlar yüzyıllar boyunca Yahudileri katlettiler, onları asla affetmeyeceğiz” cümlesi ile dilinin altındaki baklayı çıkarırken, Türkiye’de ve İslam dünyasında yaşanan gelişmelere anında tepki veren batı medyasının bu sözler karşısında sessizliğe bürünmesi dikkat çekiyor.

AVRUPA MEDYASI SUS PUS…

Yahudi öğrencilerin, “başörtülü bir belediye reisinden” bu kadar rahatsız olup durumu hahamlarına şikayet etme ihtiyacı duymalarının önemli bir araştırma ve merak konusu olduğunu belirten Haricihaber.com editörü Barış Tarımcıoğlu, “Merak ettiğimiz nokta şu; acaba herhangi bir Avrupalı TV kanalı bu hahamın sözlerine yer verip, aynen bizim 28 şubat medyacılarının yaptığı gibi dan-dun efektler eşliğinde, “Yahudi haham Hristiyanlığa kin kustu” diye manşetler atacak mı?” sorusunu gündeme getirdi.

Habervaktim.com

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir