• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
Tarsus`ta Saldırı: 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus’ta dün gece saatlerinde iş adamı Fikret Hakan Yıldırım’a yönelik gerçekleştirilen silah saldırı sonucu 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre olay Cumhuriyet Mahallesi 906 sokak girişinde 33 K 7776 ve 33 NC 001 plakalı araçların henüz kimliği belirlenemeyen kişi ve kişilerce tarandı. Silahlı saldırıda Tarsus’un tanınmış iş adamlarından olan Fikret Hakan Yıldırım birlikte çalıştığı İsmail Çağlar ile ayrı iki araçla seyir halindeyken, otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda öldürüldü. 

İşadamı Fikret Hakan Yıldırım 33 NC 001 plakalı, birlikte çalıştığı aynı yaştaki İsmail Çağlar ise, 33 K 7776 plakalı otomobiliyle ard arda seyir halindeyken  kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırının etkisiyle araçlar birbirine çarptı.  Fikret Hakan Yıldırım, İsmail Çağlar ve yanında bulunan İsmail Kuytul çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. 

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar, ambulanslarla 70`inci Yıl Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. 

Yaralılardan İsmail Çağlar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başından yaralanan ve durumu ağır Fikret Hakan Yıldırım ise, ilk müdahale ardından sevk edildiği özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Saldırı sonucu yaralanan İsmail Kuytul’un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayı duyan Yıldırım, Kuytul ve Çağlar’ın yakınları her iki hastaneye akın etti. 

Saldırının kim yada kimler tarafından hangi sebeple gerçekleştirildiği henüz belirlenemezken, olay sonrasında Emniyet güçleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. 

Olaya karışan şahısların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir