• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
Muhtarlar sorunlarını anlattılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Ergani merkez mahalle muhtarları, İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz`ı makamında ziyaret ettiler. Yeni seçilen merkez mahalle muhtarlarına başarı dileklerini ileten Kaymakam Yılmaz, muhtarların başta eski hastane binası olmak üzere, yeni hastanede yaşanan doktor sıkıntısı ve ilçedeki metruk binaların yıkılması konusundaki sorunlarını dinledi.

Merkez mahalle muhtarlarını makamında kabul eden Kaymakam Erdinç Yılmaz, muhtarlık işinin zor ve büyük özveri gerektiğini belirterek, muhtarları ayrı ayrı tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Yapılan ziyarette söz alan merkez mahalle muhtarları, eski devlet hastanesi binası başta olmak üzere, yeni devlet hastanesinde yaşanan doktor sıkıntısı ve ilçedeki metruk binalar sorunu hakkında Kaymakam Yılmaz`a görüş ve önerilerini sundular.

Muhtarlar daha sonra kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak ilçenin ve mahallelerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade ettiler. Kaymakam Yılmaz, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Demokrasinin ilk ayağı olan muhtarlarımızın görevleri, vatandaşlarla Kaymakamlık arasında köprü görevi görmektir. Tarafımıza iletilen sorunlar hakkında bize düşen ne varsa elimizden gelen kolaylığı ve yardımı her zaman sunacağız." şeklinde konuştu. (Veysi Demirci-İLKHA) 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir