• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Kırtasiyecilerden Kaliteli Malzeme Alın Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Okulların açılma sezonu gelmesiyle kırtasiyelerde okul açılışı için hazırlıklarda bulundular. Sezonun başlamasıyla kırtasiyelere veliler çocukları için okul malzemeleri almak için kırtasiyeler gidiyorlar.

Kırtasiye sezonu ile ilgili görüşlerini aldığımız; A4 Kitap Kırtasiye sahibi Emin Güney (20) getirdikleri okul malzemeleriyle sezona hazırlandıklarını ifade ederek, "Kırtasiye fiyatlarında geçen seneye oranla fazla bir fark yok, bazı ürünlerde indirim bazılarında da artış var. Bunun farklı işler yapan esnafın okul sezonunda kırtasiye malzemelerini satmasından kaynaklanıyor." dedi. Güney, vatandaşlara kaliteli malzeme tavsiyesinde bulundu.

İkra Kırtasiye sahibi Sinan İren, kırtasiye sezonunu başlanmasıyla işlerinin hız kazandığını ve kırtasiyelerin uğrak yeri haline gelmesine sevindiklerini dile getirdi. Tüm öğrenciler başarılar dileyen İren, dövizlerin yükselmesiyle fiyatların biraz yükseldiğini ve geçen yılla karşılaşıldığında yüzde 20-25 civarında fark olduğunu belirterek, velilerden kaliteli ürün almaları tavsiyesinde bulundu.

Risale Erkay Kitap Kırtasiye sahibi Erkay Altıntop, kaliteli ürünler sattıklarını belirterek fiyatların geçen yılla kıyaslandığında Doların yükselmesiyle sadece yüzde 5 gibi artış olduğunu ifade etti. Velilere tavsiyede bulunan Altıntop, "Kim çocuğunu düşünürse kaliteli bir yerden alır iyi bir şey alır. Dışarıdan gelen Japon, Çin malı var piyasada hep hastalıklı. Velilerde isteğimiz kırtasiyeyi kırtasiyeden alsınlar. Tanıdıkları güvendikleri yerlerden alsınlar birde kaliteli alsınlar." Şeklinde konuştu.

Veysi Rüzgar-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir