• DOLAR 32.334
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2296.392
  • ...
Cami Der, idam kararlarını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Viranşehir ilçesinde faaliyetlerde bulunan Cami-Der idam kararlarını sert bir dille kınadı.

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Viranşehir Cami Der  Başkan Yardımcısı Abdullah Çelik şunları kaydetti:

“Haçlı / Siyonist ittifakı uşakları elleri ile büyük bir Müslüman kıyımına imza atmak istiyor. Yükselen İslami uyanışı bastırmak ve gelecek Müslüman nesli de ipotek altına almak istiyor.  İhvan hareketi ümmetin uyanışı noktasında yıllardır motor görevini üstlenmiş ve bu görevi yıllardır layığı ile yerine getirmiştir. Haçlı/ Siyonist ittifakı bu motoru tahrip ederek İslami uyanışı durdurmak istiyor. Başta Suudi uşakları ve diğer satılmışları ihanette ön saflarda yer alıyor.”

 

İhvanın bu badireyi de atlatacağını ifade eden Çelik,  “Bu idam kararları ile İslami direnişin önünün kesilmeyeceği bilinmelidir. Allah’ın yardımı yakın ve zalimlerin akıbeti ise çok kötü olacaktır. Mısır, Suriye, Arakan, Bangladeş, Çeçenistan ve dünyanın birçok yerinde çekilen sıkıntılar Ümmetin özgürlüğünün doğum sancılarıdır. Allah’ın nurunu tamamlayacağına inancımız tamdır.” denildi.

 

 

Çelik son olarak “Bu ihaneti ve idam kararlarını şiddet ile kınıyoruz. Zalimleri ve yandaşlarını kahhar olan Allah’a havale ediyoruz. Ümmeti vahdete ve sesini yükseltmeye davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir