• DOLAR 32.542
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2430.206
  • ...
`Sınırlı kaynakları verimli kullanalım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Adana Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen programa Vali Hüseyin Avni Coş, vali yardımcısı, Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Haşim Meydan, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ve İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun diğer üyeleri katıldı. 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nca alınan kararların değerlendirildiği toplantıda ağırlıklı olarak, engellilere yönelik meslek edindirme projeleri görüşüldü.

Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, “engellilere yönelik projelerin desteklendiğini belirterek; sınırlı kaynakların verimli kullanılıp, projelerin işe yarar, engelli yurttaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek, onların bilgi ve becerilerini arttırabilecek, iş piyasasında onlara yer açabilecek özelliklerde olması gerekiyor.”dedi. 

Proje hedefleri konusunda çeşitlilik oluşturulmasını ifade eden Vali Coş, “Engellilerin istihdamına yönelik daha önce denenmiş, başarılı olmuş projelerden istifade edildiğinde hem zamanımızı hem de kaynaklarımızı verimli kullanmış oluruz” dedi. 

Toplantı, kurulun onayına sunulan projelerin değerlendirilmesi ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasıyla son buldu.(Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir