• DOLAR 32.519
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2420.612
  • ...
Bingöl ile Bursa kardeş il olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun Bursa’ya giderek çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Barakazi ve Coşkun, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’yı ziyaret etti.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Barakazi, Bingöl’de Bursa’nın deneyimlerinden yararlanmak istediklerini söyledi.

 

Bursa’ya çeşitli temaslarda bulunmak üzere giden Barakazi, Bursa ile Bingöl arasındaki diyaloğu ‘Kardeş Şehir’ protokolüyle resmi hale getirmeyi ve Bursa’nın donanımından Bingöl’de de yararlanmayı istediklerini ifade ederek, “Bursa’da ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye görevlerinde başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Bursa ve Bingöl’ün kardeş şehir olmasını istiyoruz. Bursa’nın deneyimlerinin Bingöl’e aktarılması için desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Bursa’nın ayrım yapmadan herkese destek olduğuna vurgu yaptı. Kardeş şehir protokolünün önümüzdeki aylarda imzalanmayı umduğunu ifade eden Barakazi, temaslar sırasında kurum amirlerine Bingöl Balı’nı hediye etti. Altepe ise, ziyaretin sonunda Barakazi’ye el yapımı Bursa bıçağı hediye etti. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir