• DOLAR 32.597
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2498.673
  • ...
İşgal Güçleri Gazze Gemisini Bombaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE: Siyonist işgal güçleri bu sabah (29 Nisan Salı) Gazze Limanı`nda demirlemiş bir halde bekleyen ve Gazze Şeridi`ne yıllardır uygulanan ablukayı kırmak için denize açılacağı söylenen gemiyi havaya uçurdu.

İşgal radyosu, Gazze`de bulunan yabancı aktivistlere dayanarak verdiği haberde, Gazze Limanı`nda demirlemiş bir halde bekleyen geminin bu sabah erken saatlerde havaya uçurulduğunu ve batırıldığını söyledi.

Filistinli kaynaklar, işgal ordusu donanmasını gemiyi batırmakla suçlarken, geminin mürettebatının telefonla tehdit edildiğini ve gemiyi terk etmelerinin istendiğini, mürettebatın gemiden ayrılmasından kısa süre sonra da gemide büyük bir patlama meydana geldiğini ve geminin battığını bildirdi.

Gazze Şeridi`ne uzun süredir havadan, karadan ve denizden abluka uygulayan işgal güçleri ablukayı kırma girişimlerine de Mavi Marmara gemisine düzenlediği vahşi saldırıda olduğu gibi uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı bir şekilde her türlü şiddeti kullanarak ve korsanlığa başvurarak karşılık veriyor. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir