• DOLAR 32.498
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2424.204
  • ...
Seyhan Müftüsü 100 Kutlu Doğum etkinliği düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Seyhan Müftüsü Halil Uzun, düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliklerinde emeği geçenlere yayımladığı mesaj ile teşekkür etti. Uzun, müftülük olarak Kutlu Doğum Haftası’nda Seyhan ilçesinde bu yıl 100 Kutlu Doğum etkinliği düzenlediklerini belirtti. 

Seyhan Müftüsü Uzun mesajında, Kutlu Doğum etkinliklerinde emeği geçenleri “Kutlu Elçinin kutlu ve umutlu ümmetinin 21. Yüzyıldaki onurlu temsilcileri” nitelendirerek, “Sizinle beraber idrak edip can pervane koşturup 2014 yılı Kutlu Doğum Haftamız âli katkılarınızla en üst seviyede geçmiştir.” Dedi. 

Uzun mesajında, Hz. Muhammed’in adının edilmediği hiçbir kitle kalmadığını, etkinliklerinde ağırlığın okullara verildiğini ifade ederek, toplam yüzü aşkın konferans, binlerce gül, on binleri aşkın kitap dağıttıklarını söyledi. 

Uzun mesajının devamında,“Yetiminden garibine, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine, engellisinden sağlamına, avamından hasına, şehirlisinden köylüsüne, en üst idarecisinden en alt idarecisine kadar kısacası; insan olan her kesime Kutlu Doğumun bereketini, Efendimizin adını ve şanını ulaştırmaya çalıştık. Bu hizmette başta görevlilerimiz olmak üzere tüm Adanalılar, Seyhanlılar seferber oldular. Sahabenin; ‘Anamız, babamız, canımız sana feda olsun ya Rasulallah’ sözlerini söyleyen ve gönüllere huzur serpiştiren mesajları gibi sizlerde aynı gayreti söz ve fiiliyatınızla gösterdiniz.” Dedi. 

Hiçbir programda geri kalmadıklarını ifadelerini kullanan Uzun, “ Hatta davetiye kitapçığımızda olmayıp sonradan planladığımız onlarca programımızı ilave etmenin hazzını yaşadık. Koştukça koşanların enerjisi arttı, bıkmadan usanmadan bilakis seve seve can pervane oldunuz yine Seyhan müftülüğü bir kez daha büyük bir aileye yakışır kutlu doğum programını yapmanın mutluluğunu vatandaşlarımıza yaşattırdığınız için gönülden sizleri tebrik ediyor, Kutlu Elçi Ay Yüzlünün şefkatinin ve şefaatinin her daim üzerimize olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Daim muhabbetlerimle.”  Şeklinde kaydetti. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir