• DOLAR 32.322
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2282.01
  • ...
DEDAŞ sokak lambalarına sahip çıkılmasını istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Müdürü Murat Dursun, aydınlık bir Batman için yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını belirterek, muhtar ve vatandaşlardan aydınlatma pano ve lambalarına sahip çıkmalarını istedi. 

4 ayda 3 bin 900 lamba yenilendi
DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, 2014 yılının ilk 4 aylık döneminde Batman merkez, ilçe ve köylerde 3 bin 900 aydınlatma lambasının onarım ve yenileme çalışmalarının yapıldığını açıkladı. Batman merkezin yanı sıra ilçe ve köylerde de aydınlatma sorununu kökten çözmeye kararlı olduklarını belirten Dursun, “Aydınlık bir Batman hepimizin temel hedefidir.  DEDAŞ olarak bu konuda kararlıyız.” dedi.

Sokak lambalarına sahip çıkın
Aydınlatma lambalarının bazı bölgelerde art niyetli şahıslar tarafından kırıldığını belirten Müdür Dursun, “Aydınlatma için talepte bulunan ve bu konuyla alakalı bizi sıkça ziyaret eden değerli muhtar ve vatandaşlarımızdan sokak aydınlatma lambalarına sahip çıkmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Batman için herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade eden Dicle EDAŞ İl Müdürü Dursun, şunları kaydetti: “Karanlık olan sokakları aydınlatmak görevimizdir. Bu konuda planlı bir çalışma içindeyiz. Ama bazı mahallelerde taktığımız lambalar kısa süre sonra kırılıyor. Bizim görevimiz lambaları takmak, aydınlatmayı sağlamaktır. Onları korumak vatandaşlarımıza düşüyor.  Vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olursa ve muhtarlarımız da bu konuda gayret gösterirse hem karanlık sokaklardan, hem ekstra işten ve ekonomik kayıptan kurtulacağız.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir