• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Kapakları çalınan logarlar tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da yapılan hırsızlıklar pes dedirtecek duruma geldi. Bir cadde de 2 günde 6 adet logar kapağı hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı. Kapakları çalınan logarlar tehlikeyi de beraberinde getiriyor. 

Batman Hürriyet Mahallesi Arı Caddesi üzerinde 100’er metre aralıklarda cadde ortasında bulunan 3 adet logarın kapakları hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı. Hırsız ve hırsızlar çaldıkları her biri 70 kilo ağırlığındaki logar kapaklarını hurdacıya satıyor.

İşlek olan Arı Caddesi üzerindeki kapakları çalınan logarların üstünden ve yanlarından araçlar emniyetsiz bir şekilde geçiyor. Mahalle sakinleri logar etrafına teneke, plastik vb. malzeme koyarak emniyeti sağlıyor. Mahalle sakinleri, aynı logarların 2 gün içerisinde kapaklarının ikinci defadır çalındığını belirtti.

Yetkililerin bir an önce hırsızlık olaylarına çare bulmasını isteyen Hürriyet Mahallesi sakinleri, çocuklarının korumasız olan logarların yanından geçip içine düşmelerinden endişe duyduklarını ifade ettiler.  (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir