• DOLAR 32.596
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2409.248
  • ...
Minik rektörden kitap okuma tavsiyesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Fasl-ı Gül Derneği Çocuk Evi’nin minik öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü gezdi. Öncelikle yemekhanede ağırlanan minik öğrenciler daha sonra Merkezi Kütüphane ve çocuk kütüphanesini gezdi. Çocuk kütüphanesinde hikayeler okuyan miniklere KütüphaneDokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından kitap hediye edildi. 

Minik öğrenciler daha sonra Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ın makamında misafiri oldu. Öğrencilerden 6 yaşındaki Mustafa Erkam makam koltuğuna oturarak çocuk rektör olarak ilk konuşmasını yaptı. Erkam, “Okuyun. Kitap okumak bizler için faydalıdır. Üniversitemizin kütüphanesini bu yüzden açtık. Modern bir yapı ve teknolojik alt yapıyla kütüphanemiz herkese açıktır.” dedi.

“Çocuklar geleceğimizdir”
Rektör Prof. Dr. Uluçam, Erkam’ı konuşmasından dolayı tebrik etti. Prof. Dr. Uluçam, öğrencileri Senato odasında ağırlayarak öğrencilere ikramda bulundu. Senato odasında konuşan Rektör Prof. Dr. Uluçam, “Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Çocuklar geleceğimizdir. Bugün sizi senato odamızda da ağırladık. Üniversitemizle ilgili kararları senato odamızda toplanarak alırız. Bugün sizlerleyiz. Hepiniz gelecekte bir meslek sahibi olacaksınız. Kiminiz doktor, mühendis, avukat, öğretmenlik tercih edecektir. Sizler bizim geleceğimizsiniz.” diye konuştu. 

Rektör Prof. Dr. Uluçam öğrencilere hediyelerini verdikten sonra toplu fotoğraf çektirdi.  (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir