• DOLAR 32.525
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2497.64
  • ...
`Kutlu Doğum Heyecanı Gece Uyutmadı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu kitlesel ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri ile bilinen Peygamber Sevdalıları Platformu, Bursa’da da birçok noktada etkinlik düzenledi. Bu etkinliklere katılan kadın erkek, yediden yetmişe herkes, etkinlikleri çok beğendiklerini dile getirdiler.

Programa ilk defa katıldığını söyleyen Melek Özkaya, etkinliğin kendisini çok etkilediğini belirterek; ”Heyecandan dün gece gözlerime uyku girmedi.” İfadesini kullandı.

“Peygamber Sevdalıları bu olsa gerek!”

Günler öncesinden etkinliğe davet edildiklerini söyleyen Fatma Turan, Peygamber Sevdalılarını merak ettiğini belirterek, “Peygamber Sevdalıları dedikleri bu olsa gerek. Peygamber aşıkları oldukları gerçekten çok iyi anlaşılıyor. Çok içten ve samimi insanlar.”dedi.

Programı çok beğendiğini ifade eden İdris Bey de, “Yapanlardan Allah razı olsun.” dedi.

Ceylan Bozkon ise, “Programı çok beğendim. Çok güzel hazırlamışlar. Gayet güzeldi.” diye konuştu.

Etkinlikte yaşamış olduğu heyecanı daha önce başka programlarda görmediğini söyleyen Seyyit Bey ise şu şekilde konuştu: “Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederim. Buradaki heyecan ve aşkı daha önce görmemiştik. Özellikle hep birlikte getirilen tekbir ve salavatlar beni çok etkiledi. Sahabe hayatını anlatan tiyatro ise bizi ayrıca duygulandırdı. Allah onlardan razı olsun!”

Program boyunca çok eğlendiğini aktaran Suat Karaydın da, “Program çok harikaydı. Gerçekten çok eğlendik. Etkinliği düzenleyenlerin eline yüreğine sağlık.” şeklinde konuştu.

“Kutlu Doğum Etkinlikleri toplumsal bir değişimdir”

Bursa’nın önde gelen âlimlerinden Molla Ali Arslan ise Kutlu Doğum etkinliklerinin toplumsal alandaki etkisine dikkati çekerek, şunları kaydetti: “Bu etkinlikler ümmetin uyanışına vesile olmuştur. Bu ümmet Kutlu Doğum etkinlikleri gibi programlarla yine aslına dönecektir. Ve Kur’an ile buluşacaktır. Kur’anı yeryüzünde hakim kılacaktırlar. Ama başta umudumuz bu meydanları dolduran gençlerdir, bacılardır, ihtiyarlardır. İhtiyarlarımızın gözyaşları, bacılarımızın dile getirdiği dualar ve gençlerimizin buna amin! deyişleri inşallah toplumu Kur’an ve sünnet etrafında toplayacaktır.”

Programda ilahiler seslendiren kız ve erkek ilahi grubu ise izlenimlerini şu şekilde ifade ettiler: “Program çok güzel geçti. Biz arkadaşlarla birlikte ‘Selam olsun!’ ilahisini söyledik. Bu koronun hazırlanmasında emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere çok yardımcı oldular. Onları çok seviyoruz. Programa katılan tüm Peygamber Sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Hava sıcaklığına aldırış etmeden saatlerce burada beklediler. Allah onlara her iki Dünya’da da karşılığını versin inşallah”

(Veysi Siyah/ Zeki Aras - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir