• DOLAR 32.798
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2509.436
  • ...
İdeal Gençlik Topluluğu 'Kutlu Doğum' standı açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, Batman Üniversitesi Merkez Kampusu Konferans Salonu’nda 29 Nisan Salı günü düzenleyeceği “Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (s.a.v)”  konulu konferansa davet için Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü ve Merkez Kampüsünde stant açtı.

 

Açılan stantta üniversite öğrencilerine gül suyu, şeker ve davetiye broşürü dağıtıldı. Bazı öğrenciler ise stantta bulunan deftere Resulluh’a olan duygu ve düşüncelerini yazdı.

 

Batman Üniversitesinde yarın düzenlenecek Kutlu Doğum programı için stant açtıklarını dile getiren Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Ahmet Altundağ, “Standa ilgi gösterenlere gül suyu, şeker ve davetiye veriyoruz. Yarın üniversitemizde yapacağımız Kutlu Doğum programına tüm genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Konferansa konuşmacı olarak Araştırmacı Yazar Yahya Oğraş, ilahi sanatçısı olarak ta Sevgi Müzik Grubu katılacağı belirtildi. Sinevizyonun da olacağı konferansa yoğun katılımın olması bekleniyor. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir