• DOLAR 32.518
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2433.884
  • ...
Batman'da hırsızlık olaylarında artış oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman kent merkezinde yaşana hırsızlık olayları her geçen gün artarak devam ediyor. Halkın tedirgin olduğu hırsızlık olaylarında kentte üç gün içerisinde 16 hırsızlık vakası yaşandı.

 

Hırsızların üç gün içerisinde ev, işyeri, yankesicilik, motosiklet, oto ve açıktan hırsızlık yaptığı öğrenildi.

 

Dört ayrı eve giren hırsız veya hırsızlar, buralardan 3 adet cep telefonu, 400 TL para, 1 adet altın çocuk künyesi, 1 adet LCD televizyon, 2 bin TL para, samsung S3 marka cep telefonu çalarak kayıplara karıştı.

 

Dört işyeri ve kurumda hırsızlık yapan hırsız veya hırsızlar, 5 ampul bulunan Aldolan (uyuşturucu ilaç) isimli 1 kutu ilaç, iki adet pencere camı, bina giriş kapısı camı, 3 adet dolap camı,  s4 marka cep telefonu, 1 adet televizyon ile 1 adet masa örtüsü çalarak izlerini kaybettirdi.

 

Oto hırsızlığında ise hırsızlar, aracın sol arka camı kırılarak 1 adet dizüstü bilgisayarı çalarak kayıplara karıştılar.

 

Motosiklet hırsızlığında da hırsız veya hırsızlar, park halinde bulunan üç adet motosikleti çalarak izini kaybettirdi.

 

Açıktan yapılan üç hırsızlıkta da hırsız veya hırsızlar, doğalgaz tesisatında kullandığı kaynak makinesini, bir apartmana ait güvenlik kameralarını ve 150 kg ağırlığındaki yük taşıma asansörü çaldı.

 

Bir yankesicilikte ise bir hırsız, bindiği şehir içi minibüste, bir şahsın cebinde bulunan ve içerisinde sürücü belgesi, maaş kartı, emekli kartı, biriktirme yardım sandığı, PTT vakfı kartı, sendika kartı ile 100 TL para bulunan cüzdanını çalarak kayıplara karıştı.

 

Hırsızlık olayları ile ilgili olarak, iki zanlı gözaltına alındı. Yakalanamayan diğer hırsızların ise arandığı belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir