• DOLAR 32.37
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2325.351
  • ...

ELAZIĞ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 2 ayda bir farklı şehirde farklı bir konuyla düzenlediği Genel İdare Kurulu’nun 85'incisi 600’e yakın MÜSİAD üyesi işadamının katılımı ile MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi.

 

85. Genel İdare Kurulu Toplantısı ve Gala programına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak,  MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Batman Şube başkanı Suad Özdemir, Yönetim kurulu Üyeleri ve Gençlik kurulu Başkanı İlyas Oğuz, MÜSİAD Şube Başkanları  ile yurt içi ve yurt dışından çok sayıda iş adamı katıldı.

 

MÜSİAD Heyeti, Elazığ programına MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından oluşturulan hatıra ormanında fidan dikim töreni ile başladı. Toplantıda Ulaştırma bakanlığının iştigal sahasında yer alan sorunlar ve çözüm önerileri konulu rapor, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a sunuldu.

 

Gala programının ardından MÜSİAD’ın 85. Genel İdare Kurulu, programa destek veren kuruluşlara ağaç sertifikası verilmesi ve MÜSİAD’a yeni katılan üyelere rozet takdimi ile son buldu.  (İLKHA)