• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Belediyesinde promosyon ihalesi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Belediyesi işçi ve memurlarının, Vakıfbank ile 5 yıllığına yapılan maaş ödeme sözleşmesinin bitiminin ardından, yeniden ihaleye çıkarıldı. Belediye personeli maaş promosyonu için yapılan ihalede Vakıf Bankın verdiği teklif uygun görülerek kabul edildi.

 

Promosyon ihale süreci, Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, Başkan Yardımcısı Ahmet Bülent Tekik, İnsan Kaynakları Müdürü Şirin Yavuz, Mali Hizmetler Müdürü M. Mansur Yüksel, Genel İş Sendikası Batman Şube Başkanı Murat Akın ve Tüm Bel Sen Batman Temsilcisi M. Vesim Bozkur’dan oluşan 5 kişilik komisyon tarafından yürütüldü.

 

Batman Belediyesi işçi ve memurlarının 3 yılı kapsayan promosyon ihalesi için teklif verilen 16 bankadan 8’i katıldı. Deniz Bank, Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, Şekerbank, Halk Bankası, Garanti Bankası ve Vakıf Bank’ın katıldığı ihale, kapalı teklif usulü ile başlayıp açık artırma yöntemi ile devam etti.

 

Kapalı teklif usulünde Deniz Bank’ın teklifi üzerinden açık artırmaya gidildi. Başbakanlık 2007/21 nolu banka promosyonları genelgesi doğrultusunda yapılan ihale, açık artırmada 610 bin lira teklif veren İş Bankası’nın ardından 615 bin lira teklif veren Vakıfbank’ta kaldı.

 

İhale 692 belediye personelini kapsıyor. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir