• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Başbakan hangi okuldan mezun oldu?"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hangi okuldan ve kaç yıllık mezun olduğu konusunda, Başbakan’ın yazılı olarak cevaplaması için TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi verdi.

 

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun gündeme getirdiği ve ardından Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Gül’ün konu ilgili yaptığı açıklamanın ardından CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hangi okulda okuduğu ve kaç yıllık mezun olduğu konuları hakkında Başbakan’ın yazılı olarak cevaplaması için TBMM Başkanlığı’na yazılı soru önergesi verdi.

 

Soru önergesiyle, Başbakan Erdoğan’ın yazılı olarak cevaplaması istenen sorular ise şöyle;
Recep Tayyip Erdoğan gerçekten 4 yıllık üniversite mezunu değil midir?

 

Recep Tayyip Erdoğan üniversite mezunu ise; hangi üniversitenin, kaç yıllık, hangi bölümünden, hangi yılda girip, hangi yılda mezun olmuştur?

 

Recep Tayyip Erdoğan’ın diploma ve çıkış belgesi dışında 4 yıllık mezun olduğunu gösteren başka bir belge var mıdır? Var ise bu belge hangi belgedir?

 

Recep Tayyip Erdoğan üniversite mezunu ise, hangi üniversiteden yıllar itibarıyla hangi dersleri almıştır?

 

Marmara Üniversitesi Rektörü’nün, Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezuniyeti hakkında açıklama yapması için sizin ya da herhangi bir hükümet yetkilisinin telkini olmuş mudur?

 

Marmara Üniversitesi Rektörünün, Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezuniyeti ile ilgili size vermiş olduğu belgeler var mıdır? Var ise bu belgeler arasında basında paylaşılmayan var mıdır?  (Osman Öksüz-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir