• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...
Otomobil dereye uçtu bir ölü, 3yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl- Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı sekiz km uzaklıkta olan Boncukgöze Köyü mevkiinde otomobilin dereye uçması sonucu bir kişi olay yerinde can verirken, üç kişi de yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre 01 BLF 65 plakalı araç ve plakası öğrenilmeyen bir başka araç Erzurum’dan gelin alıp Malatya’ya istikametine doğru giderken, Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Boncukgöze Köyü mevkiinde yol çalışmasından dolayı bozuk olan köprü girişini fark etmeyerek hızlı girdi. Bozuk satıhta direksiyon hâkimiyetini kaybeden 01 BLF 65 plakalı otomobil önce köprü bariyerine çarptı, sonrada dereye uçtu. Yaşanan feci kazada araç içinde bulunan Nejla Karakaya(28) olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Araçta bulunan Ahmet Karakaya, Canan Karakaya ve Nazife Karakaya ise yaralandı, yaralılardan birinin durumu ağır olduğu öğrenildi.

 

Kaza yerinde geçmekte olan vatandaşların yardımı ile yaralılar dereden çıkarılırken, 112 Acil servise haber verildi. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis yaptığı ilk müdahaleden sonra yaralıları Bingöl Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan durumu ağır olanlardan birinin hemen ameliyata alındığı öğrenildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir