• DOLAR 32.564
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2410.94
  • ...
Göktaş Hoca, Sümeyye Çelik`in kabrini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-2013 Yılı Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğinde elindeki Tevhid Bayrağı’nın yüksek gerilim hattına takılması sonucu Şehid olan Sümeyye Çelik`in Şırnak’taki Kabrini ziyaret ederek Yasini şerif okudu ve dualarda bulundu.

 Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Şırnak 2014 Kutlu Doğum etkinliği için Şırnak’ta bulunan Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, 2013`te Diyarbakır Newroz Parkı’ndaki Kutlu Doğum etkinliğinde elindeki Tevhid Bayrağı’nın elektrik akımı tellerine değip şehit olan Sümeyye Çelik`in Şırnaktaki Kabrini ziyaret etti.

Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Göktaş, babası ve akrabasıyla Sümeyye’nin kabrini ziyaret ederek Yasin`i şerif okuyarak, "Allah bizleri Şehitlerin şefaatinden mahrum etmesin" dedi.

Şehid Sümeyye`nin babası ise," Kızımı Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine göndermede hiç pişman değilim ne mutlu bana ki böyle bir kızın babasıyım. Allah bizleri Peygamber sevdalılarından eylesin." Şeklinde duygularını dile getirdi. (M.Şerif Aşkın-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir