• DOLAR 32.563
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2430.168
  • ...
Şırnak Halkı Peygamberini Çok Seviyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Nuh Eğitim Der tarafından ‘Kutlu Doğum’ etkinliği düzenlendi. Programa Şırnak ili, ilçeleri ve köylerinden gelen 7’den 70’e binlerce katılımcı iştirak etti. ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri hakkında görüşlerini aldığımız katılımcıların ortak görüşleri Allah ve Peygamber sevgisi oldu.

 Sırf Muhammedi sevda için Silopi’den etkinliğe geldiğini ifade eden Abdulmutalip Geçit ,  “Bu tür etkinlikler; Peygamberin adını anmak, O’na bağlılığımızı göstermek için çok güzel fırsatlar. Biz bu tür etkinliklere severek katılıyoruz. Bu gibi etkinlikler çoğalsın, herkes Peygamberimizi bilsin ve sevsin; bütün niyetimiz, isteğimiz bu yöndedir.’’ dedi.

 Peygamber Efendimizin mevlidi için etkinliğe katıldığını belirten Halit Yağmur, “Bu etkinliğe O’nu anmak için geldik, bundan dolayı çok sevinçli ve gururluyum. Allah bu etkinliği düzenleyenlerden, katkı sunanlardan razı olsun.’’ diye konuştu.

 Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği kutlu doğum programlarına her sene katıldığını ifade eden Muhittin Geçgel de bu tür ekinliklere katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

 Programa katılan Sariye Kanıt ise, mevlid etkinliğine sadece Allah ve Peygamber sevgisi için katıldıklarını ve ailece Kutlu Doğum etkinliklerine iştirak ettiklerini belirtti.

 “Peygambere olan bağlılığımızı ve sevgimizi göstermek için Mevlid programına geldik.” diyen Halime Yıldız da; “Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklere her sene katılıyoruz. Tanıdıklarımızla her seneyi iple çekiyoruz. Keşke her gün mevlit programı olsa da gelsek. Gençlere tavsiyem Allah ve Peygamber yolundan ayrılmasınlar, Kur’an’a ve Peygamber sünnetine sımsıkı sarılsınlar.” şeklinde konuştu. (Ekrem Payan-M. Şerif Aşkın-Muhammed Müldür -İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir