• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Okul önü kazaya davetiye çıkarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Ceylanpınar ilçesinde kapının önünde barikat bulunmayan Ceylan ilkokulun önündeki kasislerin kaldırılması velilerin tepkisine neden oldu.

Okulun ön kapsısı ana caddeye baktığı için önlemlerin alınması gerektiğini belirten veliler, kapı önünde bir barikatın bulunmamasının kazaya davetiye çıkardığını söyledi.

Olası kazaların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade eden velilerden Aziz Işıklı, “Ceylanpınar’ın gelişmesinde toplum olarak herkes görevini yapmak zorundadır. Ceylan ilköğretim okulunun giriş kapısı ana cadde üzerinde olduğu için çocuklarımıza her an bir araba çarpabilir. Bu durumu daha önce de yetkililere ve yerel basınımız aracıyla kamuoyuna haber verdiğimizi belirtmek isterim. Kimsenin canı yanmadan gerekli uyarıları yapmak zorunda olduğumuza inanmaktayım. 

Çözüm olarak da Hükümet Konağının başlangıç noktasından Ziraat bankası binasının sonuna kadar korkuluk takılması, ana yolun kasislerinin daha yüksek olması ve gelen arabaların en düşük hızla gitmesi gerekiyor.” dedi. 

Ceylan ilkokulu Müdürü Aziz Kurt ise, daha önce Ceylanpınar Belediyesinden talep bulunduklarını, belediye tarafından kasis için gerekli siparişin verildiğini söyledi.  (Mustafa Kaynak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir