• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
Bingöl'de  'Kutlu Doğum' standı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformunun 26 Nisan Cumartesi PTT Kavşağında yapacağı ‘Kutlu Doğum’ mitingi öncesi şehrin muhtelif yerlerinde yapılacak olan etkinliğe davet stantları açıldı.

 

Açılan ‘Davet ve Tanıtım’ stantları hakkında bilgi veren platform yetkilileri, “26 Nisan Cumartesi günü şehrimizde 'Yürüyen Kuran Hz. Muhammed (sav)’ adıyla Kutlu Doğum programı düzenleyeceğiz. Bu bağlamda şehrin en işlek yerlerine davet ve tanıtım stantları açarak tüm Bingöl halkını davet ediyoruz.”şeklinde konuştular.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörlüğü tarafından PTT kavşağında düzenlenecek etkinliğe herkesi davet ettiklerini ifade eden platform yetkilileri, “Bu sevda her yaş grubunun, her insanın sevdası olsun.  Farklı görüş, fikir, oluşum ve grupların ortak sevdası olan Muhammedi sevdada buluşmak için herkesi ama herkesimi 26 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Genç Caddesi PTT kavşağı miting alanına bekliyoruz. O gün evlerimizin kapılarımızı kilitleyip,  Muhammedi sevdaya kapı açalım. Bingöllüler olarak bu sevdaya ve bu programa sahip çıkalım. Allah şimdiden bu sevdayı ve bu programı hayırlara vesile kılsın.”dediler. (Ali Fidancı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir