• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2493.286
  • ...
SON DAKİKA
DEAH`ta elverişsiz alanlar elden geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Günde ortalama 4 bin 500 hastaya hizmet veren Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde adeta köstebek yuvası haline dönmüş yolların asfaltlanması ile yağan yağmur sularının birikinti oluşmasını engellemek için drenaj çalışmaları yapıldı. 

Bölgenin en büyük hastanesi konumunda olan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine günlük başvuruların yaklaşık 4 bin 500 hasta olduğunu ifade eden Genel Sekreter Doç Dr. İbrahim Uygun, hasta, hasta yakınları ve personel ile birlikte bu sayının günde ortalama 15 bin kişiye ulaştığını ifade etti. 

Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti bizler için önemli”

Başta hastane çevresinde oluşan çukurlar ve çamurlar için yapılan asfalt çalışmaları sonrasında hastane içerisinde yaşanan bazı teknik sorunlarında çözüleceğini ifade eden Uygun, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu ve halkın memnuniyeti adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Hastane kadrosunun çalışmalarından da bahseden Uygun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Hastanelerimizde bir gün içerisinde onlarca başarılı ameliyat yapılıyor. Yüzlerce hastamız sağlığına kavuşuyor. Bunlar bizi oldukça memnun ediyor. Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti bizler için önem arz etmektedir. Hastalarımız için tedavinin yanı sıra daha ferah bir ortamda bulunmaları için hastanemizin peyzaj çalışmalarını hızlandırdık. Hastanemizi çamur esaretinden kurtarmak adına kendi imkânlarımızla asfalt çalışmalarımızı tamamladık.” diye konuştu.

Hastalar ve yakınları, hastaneye giden çamurlu yolların yapılmaya başlamasını, iyi bir gelişme olarak değerlendirdiler.

(Fikret Özkan  - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir