• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
"Muhasebe Standartları" eğitimi tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sürekli Eğitim ve Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin, meslek mensupları için geçiş dönemi eğitimi devam ediyor.

 

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun gözetiminde ve lisansüstü seviyede gerçekleştirilen, meslek mensupları geçiş dönemi eğitim programı çerçevesinde, “Muhasebe Standartları” konulu eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri, düzenlenen törenle verildi.

 

 Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesinde yapılan törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Azmi Yalçın, Sürekli Eğitim Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Turgut Çürük katıldı.

 

Katılımcılara sertifikalarını Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve Prof. Dr. Turgut Çürük takdim etti. Törenden sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir