• DOLAR 32.602
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2491.89
  • ...
Midyat Kutlu Doğuma hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Midyat’ta 27 Nisan Pazar günü Peygamber Sevdalıları Platformu ve Azim Der tarafından düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliği hazırlıkları devam ediyor.

 Etkinliğin Pazar günü saat 13.30 ile 16.00 arasında Midyat Kesimi otogarının bitişiğindeki Miting Alanında gerçekleştirileceği bildirildi.

 Azim-Der Başkanı ve Midyat Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Besim Çelik etkinlik kapsamında bir buçuk aydır Midyat ve köylerinde olmak üzere 1000 adet salâvat kampanyası afişi dağıttıklarını söyledi.

 “Her Eve Kur’an-ı Kerim” kampanyası kapsamında da çalışmalar yaptıını ifade eden Çelik, “Halkımızın, özellikle Midyat esnafının, üye ve gönüllülerimizin katkıları ile 4 bin  mealli Kur’an-ı Kerimi ev ev dolaşıp insanlarımıza hediye ettik. İnsanları etkinliğimize davet ettik. Kanaat önderleri ve STK’ lara gidip onları da etkinliğimize davet ettik. İnsanımız bizi çok güzel karşıladı ve dua ve temennilerde bulundular. Kur’an-ı Kerim dağıtımı sırasında bile bize destek çıkan ve kendi adına ve hayrına Kur’an dağıtmamız için maddi katkı sunanlar oldu. Bu durum bizi çok memnun ediyor. Halkımızın hayır sever olması gurur verici bir durum. Bütün halkımızı etkinliğimize davet ediyoruz. Çoluk çocuk genç ihtiyar herkesi bekliyoruz inşallah.’’ Şeklinde konuştu. (Adnan Oğuz İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir