• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Tek kapılı hastane nihayet asıl kapısına kavuşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Tek kapılı Solhan Devlet Hastanesinin ikinci kapısı nihayet açılıyor. 50 yataklı Solhan Devlet Hastanesinin yapımından buyana açılması için talepler dile getirildiği Solhan Devlet Hastanesi bahçesindeki poliklinik girişi için D-300 karayoluna bakan cephesinde kapı açılıyor.


Solhan Belediyesi tarafından Solhan Devlet Hastanesine iletilen bahçe kapısının açılması talebi Solhan Devlet Hastanesi yönetimi tarafından Bingöl İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine iletildi. 



Konu ile ilgili görüşleri alınan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan Devlet Hastanesi Poliklinikler girişince bahçe kapısının açılması için yoğun taleplerin geldiğini ve belediye olarak Solhan Devlet Hastanesine talepleri ilettiklerini söyledi.



Hastane kapısının açılması için belediye başkanı olarak üstüne düşen her şeyi yapacağını ifade eden Yıldız, yaya giriş kapısının açılması talebini ilettiklerini ve yaya girişi ile engelli girişi olmak üzere iki kapının açılmasının gündemde olduğunu aktarıp, kapıların açılması çalışmasını belediye olarak üstleneceklerini aktardı.
 


Kapı açılması talebi iletilen Bingöl İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Muhammet Akif Güler ise konu hakkında, poliklinik girişinde hastane bahçesinde bir kapı açılması talebinin Solhan Belediyesi tarafından iletildiğini ve kurum olarak konuya sıcak baktıklarını aktardı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir