• DOLAR 32.504
  • EURO 34.638
  • ALTIN 2481.799
  • ...
Diş tedavisi sonrası hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İstanbul`da, kanal tedavisi için gittiği dişçiden yoğun bakıma giren 16 yaşındaki Fatih Karaca, 7 ay süren yoğun bakım savaşını kaybetti.

Fatih, 6 Eylül 2013 günü diş tedavisi için özel bir dişçide kanal tedavisi yaptırmaya gitti. Bir süre sonra dişi uyuşmaya başladı. Fatih ve ailesi için kâbus dolu günler işte bu uyuşmadan sonra başladı. Dişçiye tekrar gidip uyuşmadan bahsetti. "Bir şey yok" diye geri gönderildi. Ağız kaslarında kontrol dışı hareketler meydana gelen Fatih, bir kez daha hastaneye başvursa da yine geri gönderildi. Doktordan eve geleli henüz bir saat bile olmamıştı ki Fatih bu kez bayıldı. Aynı hastanenin acil servisine götürülen genç, bir daha hastaneden çıkamadı.

TEŞHİS KONULAMADI

Önce Bakırköy Sadi Konuk Araştırma Hastanesi`ne buradan da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi`ne nakledilen Fatih, 7 aydır bu hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Fatih, ilaçların etkisi geçtiğinde vücudunda meydana gelen ağır kasılmaların beyine zarar vermemesi için sürekli uyutuluyordu. Kasılma nöbetlerinin beyindeki hangi hasardan kaynaklandığı ise bir türlü bulunamayan talihsiz genç, yoğun bakımdaki 7 aylık savaşı kaybetti. Dün sabaha karşı tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi`nde vefat eden Fatih, Başakşehir Esad Coşan Camisi`ndeki cenaze namazının ardından defnedildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir