• DOLAR 32.663
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.569
  • ...
Şırnak Anadolu İHL'de Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- İçerisinde olduğumuz Kutlu Doğum ayı münasebetiyle etkinlikleri devam ediyor. Şırnak Anadolu İmam Hatip Lisesi içinde bulunduğumuz Kutlu Doğum ayı münasebetiyle bir etkinlik düzenledi.

 

Şırnak Valisi Hasan İpek, Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Müftü Abdullah Kaplan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Şırnak HÜDA-PAR İl başkanı Abdullah Kılınç kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, Şırnak Kültür Müdürlüğü sinema salonunda gerçekleşti.

 

Program, Peygamberin insanlığa bir rehber  ve bir elçi olarak gönderilmesini konu alan bir sinevizyon gösterisiyle başladı. Kur’anı Kerim tilavetiyle devam eden programda öğrenciler, Peygamber sevgisini konu alan şiirler okudu.  

 

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları Hz.Ömer’in İslamiyetle şereflendirmesini konu alan  tiyatro gösteri salondan büyük alkış topladı.

 

İmam Hatip Lisesi İlahi grubunun Kürtçe ve Türkçe seslendirdiği ilahiler, salonda büyük beğeni toplarken, etkinlikte konuşan Vali Hasan İpek, Peygamber Efendimizin kutlu veladetini kutladıklarını, O’nun (sav) alemlere rahmet olarak gönderilen bir elçi olarak gönderildiğini vurguladı.

 

Program, Peygamber Efendimiz (sav) konulu şiir ve makale yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerle son buldu. (Ekrem Payan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir