• DOLAR 32.319
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2295.429
  • ...
Sağlık Meslek Yüksekokulu ilk mezunlar buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Bitlis Eren Üniversitesi(BEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından birinci Mezunlar Buluşması düzenlendi. Hüsrevpaşa Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşma programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları ve çok sayıda mezun öğrenci katıldı.

 

Öğrencilere seslenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney,  “Bu toplantıların amacı hem mezunların bir araya gelmesi, hem de ders planlarında sizlerden öneri ve geri dönüşüm almaktır. Bunun yanında öğrenci sisteminden sahip olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile mezunlar olarak giriş yaparak birbiriniz ile iletişim kurabileceksiniz. Bundan sonraki aşamalarda da, mezunlar derneği oluşturulması planlanmaktadır” ifadesini kullandı.

 

Sağlık Hizmetleri (MYO) Müdürü Hatice Öntürk, 2 akademisyen, 1 sekreter ve 42 öğrenci ile eğitim öğretime başladıklarını hatırlatarak, “Şu an 14 bölüm, 703 öğrenci, 25 akademisyen ve idari personelimizle kocaman bir aileyiz. Bizi tercih eden ve bizden mezun olan öğrencilerimizden istediğimiz sadece sevgileridir. Eğitim öğretime devam ederken hedefimiz, daha kaliteli bir şekilde devam etmektir. Uluslararası standartlarda mesleki ve teknik eğitim kalitesinin geliştirilmesi projesi içerisinde, Türkiye’deki 21 üniversite arasındayız” dedi.  

 

Daha sonra mezun öğrencilerin duygu ve önerilerini dile getirmesiyle program devam etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir