• DOLAR 32.59
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.927
  • ...
Sokakta yaşayan aileye hayırseverler sahip çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İLKHA’nın haberi, hayırseverleri ve yetkilileri harekete geçirdi. “Günlerdir parklarda yaşayan aile yardım bekliyor” başlığıyla haber yaptığımız Şahin ailesine, Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile hayırseverler sahip çıktı. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ailenin girecekleri bir evin kirasını üstlendi. Bazı hayır kuruluşları ve ismini vermek istemeyen bazı hayırseverler ise, ailenin eve girmesi durumunda her türlü yardımda bulunma sözü verdiler. 

Kendilerine el uzatan herkese teşekkürlerini ileten Sabahattin Şahin, “Allah Batmanlılardan razı olsun. Hem hayırseverler hem de yetkililer bize sahip çıktı. Çok zor durumda kalmıştık. Şimdi bir ev arayacağız. Evin kirasını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üstlendi. Hayırseverler de eve girdiğimizde bize yardımlarını ulaştıracak. Bu insanlara ne kadar teşekkür etsem azdır.” diye konuştu.

İki kızı ve eşiyle birlikte Batman’a gelen epilepsi hastası Sabahattin Şahin, hastalığı yüzünden bir türlü iş bulamamış, ailesi ile birlikte sokaklarda yaşamak zorunda kalmıştı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir