• DOLAR 32.513
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2434.734
  • ...
MÜSİAD ulaştırma sorunlarını Bakan`a iletecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi Yönetim kurulu Üyeleri, MÜSİAD`ın Elâzığ’da gerçekleştireceği 85. Genel İdare Kurulu Toplantısında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın iştigal sahasında yer alan konularla ilgili sorunlar, çözüm önerileri ve değerlendirmeleri içeren bir rapor hazırladılar. Raporu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a elden teslim edecekler. 

Konuyla ilgili MÜSİAD Batman Şubesi’nden yapılan açıklamada,  “MÜSİAD 85.Genel İdare Kurulu toplantısı Şube başkanı Suad Özdemir, Yönetim kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD Üyelerinin katılımıyla 25-26 Nisan 2014 tarihlerinde, Elazığ`da gerçekleştirilecektir. Toplantıya Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve diğer şube Başkanları`nın katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.” denildi.

Açıklamada, Batman’ın kara, hava ve demiryolları sorunları ve çözüm önerilerini kapsayan raporun Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a elden teslim edeilceği ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir