• DOLAR 32.535
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2443.002
  • ...
Konya`da Siyer Yarışması kayıtları için stant açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Konya’da, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun düzenleyeceği siyer yarışması  için  şehrin iki farklı noktasında  açılan stantlarda kayıtlar  başladı.

Konu hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu üye derneklerinden Fatih Mahallesi Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (Fatih-Der) Başkanı M. Zülfi Tan,

“Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 2014 Kutlu Doğum Siyer Yarışması için Konya’da çalışmalarımız devam etmektedir. İki kategori halinde yapacağımız sınavda, ilk kategoride Türkiye genelinde ilk 44’e girenler, ikinci kategoride de ilk 3’e giren kardeşlerimiz Umre ziyareti ile ödüllendirilecekler. İlk kategorinin soruları ‘2x2=4 Peygamber Efendimizin Güzel Ahlakı’ kitabından, ikinci kategoride ise ‘Peygamber Efendimizi Sahabe Gibi Sevmek’ adlı kitaptan sorular sorulacaktır.

Yarışmaya kayıtların yapılması için Kayalıpark alanında ve Alaaddin Durağı yanında iki adet stant açtıklarını belirten Tan, ”Açtığımız stantlarda siyer yarışması için kayıtlar yapılmaktadır. Bu konuya duyarlı Peygamber Sevdalısı tüm Konyalı kardeşlerimizi kayıtlarını yapmaya davet ediyor, bu mübarek yarışmaya katılacak tüm kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tan,  kayıtların 18 Mayısa kadar devam edeceğini belirterek, sınavın 25 Mayıs tarihinde yapılacağını söyledi.

 (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir