• DOLAR 32.521
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2492.57
  • ...
Umut-Der`den Suriyeli ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`daki bir hayırsever, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası aracılığıyla kentte yaşam mücadelesini sürdüren 20 Suriyeli aileye 500`er TL nakdi para yardımında bulundu.

Yapılan yardım ile ilgili bilgi veren Umut Der Gıda Bankası Genel Saymanı Ramazan Doğu, adını vermek istemeyen bir hayırseverin katkısıyla Suriye`deki iç savaştan kaçarak Batman`da yaşam mücadelesi sürdüren yardıma muhtaç 20 Suriyeli aileye 500`er TL para yardımında bulunduklarını söyledi.

Doğu, yaptığı açıklamada, "Bir hayırseverin katkısıyla ilimize göç eden 20 Suriyeli mülteci aileye 500`er TL para yardımında bulunduk. Umut-Der olarak, gün geçtikçe yardıma muhtaç fakir ailelere yardımlarımız daha da artıyor. Bu konuda da hayırseverlerin güveni bizlere çoktur. Bizler, hiçbir ayrım gözetmeksizin muhtaçlara yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmek isteyen hayırseverler, bizleri aracı kılabilirler." ifadelerini kullandı.

Kendilerine yapılan yardımdan dolayı hayırseverlere ve Umut-Der`e teşekkürlerini ileten Suriyeliler, çok zor şartlar altında hayatlarını sürdürdüklerini dile getirdiler.

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir