• DOLAR 32.575
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2428.45
  • ...
Kutlu Doğum`a gelen misafirlerden STK`lara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformunun Diyarbakır`da düzenlediği ‘Kutlu Doğum’ etkinliği için İngiltere, Danimarka ve İran Kürdistanı’ndan gelen misafir heyet, Batman’da merkezi bulunan Kur’an Nesli Platformu Genel Merkezi ve Umut-Der Gıda Bankasını ziyaret ettiler.

 Mela Abdulmecit, Mela Celaleddin, Ahmet Yasin İbrahim ve Muhammed Abdurrahman’dan oluşan heyet, öncelikle Kur’an Nesli Platformunu ziyaret etti. Misafirleri Kur’an Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun ve Bilge Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Kızrak karşıladı.

Çok sıcak ve güzel bir atmosferde geçen ziyarette Kur’an Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. Misafirlere, platformun çalışma ve hedefleri konusunda bilgi veren. Altun, platformun en büyük hedefinin Kur’an ile donanımlı bir nesil yetiştirmek olduğunu, bu konuda imkânları ölçüsünde çalışmaya gayret ettiklerini söyledi.

Ziyaret heyeti ise yapılan çalışmaların kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederek başarı ve muvaffakiyet duasında bulundular. Gördükleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden misafirler, İslam kardeşliğinin en güzel manzaralarına şahit olduklarını ve burada olmaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. 

 Misafirler daha sonra Umut-Der Gıda Bankasına ziyarette bulundular. Misafirleri, Umut-Der Gıda Bankası Genel Başkanı Halil Gergin ve yönetimi karşıladı.

 Ziyaret görüşmelerinde İslam coğrafyasında gelişen hadiseler ve ümmetin içinde bulunduğu şartlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, İslam ümmetinin vahdeti ve uyanışı konusunda yapılan dua ve temennilerle son buldu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir