• DOLAR 32.537
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2430.16
  • ...
Baro çocuk hakları ihlaline ilişkin kent merkezinde broşür dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Adana Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, çocuk hakları ihlalleri ve çocuklara yönelik cinsel istismarın önlenmesi konusunda bilgilendirme amacıyla kent merkezinde; Baro Saymanı Avukat Ümit Büyükdağ Özdemir, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Faruk Ulaş, Av. Burcu Pul Turan ve stajyer avukatlardan  Pelin Genç, Ayşegül Karabülbül, Behter Açıkkan, Deniz Gür ve Yasemin Cingöz’le birlikte broşür  dağıttılar. 

Baro Başkanı Avukat Çıtırık da,”Adana Barosu her daim halkla iç içe olup, onların ve bizlerin sorunlarına çözüm ve faydalı çalışmalar yapmanın gayreti içinde olmuştur. 18 aydır görevde olduğum süre içerisinde hukuksuzluğa, adaletsizliğe ve yurttaşların adalete erişiminde onların sesi olduk olmaya da devam edeceğiz. Dileğim, son günlerde ülkemizde çocuklara yönelik her türlü istismar ve kötü olayların bir daha yaşanmamasıdır” diye konuştu. 

Dağıtılan el broşürlerinde hukuki yardım ve danışmanlık almak isteyenler veya ihbarda bulunmak isteyenler şahsen Adana Barosu Çocuk Hakları Komisyonuna başvurabilecekleri bildirildi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir