• DOLAR 32.558
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2436.76
  • ...
79. dönem mezunları Bursa`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- İçişleri Bakanlığı 79. Dönem Kaymakamlık Kursu Mezunları, Vali Münir Karaloğlu`nun davetlisi olarak Bursa`da bir araya geldiler.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu`nun daveti üzerine gerçekleşen buluşmaya Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Özer Kontoğlu, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Bursa Vali Yardımcısı Bilal Çelik  ve Kocaeli Kefken Yolu İmam Hatip Kavşağı’nda 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan`ın ailesi katıldı.

Bursa`nın tarihi eserleri olan Tophanedeki Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulucami, Yeşil Türbesi ve Emir Sultanı gezen heyet, akşam saatlerinde Hünkar Köşkünde Vali Münir Karaoğlu ile bir araya gelerek hasret giderdi. 

Vali Karaloğlu  "Geleneksel olarak yapmaya çalıştığımız buluşmalardan birini de şu an Bursa`mızda gerçekleştiriyoruz. 79. Dönem Kaymakamlık Kursunda birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla şimdi yeniden birlikte olmak ve elim bir trafik kazası sonucu yitirdiğimiz 79. Dönem Mezunu değerli kaymakam arkadaşımız Mehmet Sarıcan`ın ailesi birlikte olmak, arkadaşımızı bir kez daha anmak ayrıca bizler için çok güzel oldu. Bu dönemde mezun olan arkadaşlarımız Devletimizin çeşitli kademelerinde illerinde ve ilçelerinde görevlerini sürdürmekteler. Bursa olarak onları misafir etmek bizleri çok memnun etmiştir." dedi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir