• DOLAR 32.603
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2504.771
  • ...
MÜSİAD`tan `Kutlu Doğum` standı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında stand açtı. Diyarbakır Caddesinde kurulan stantta vatandaşlara gül ve Peygamberimizin hayatını anlatan kitaplar dağıtıldı.

Kutlu Doğum standında MÜSİAD Şube Başkan Yardımcısı Umut Ekmen ve üyeleri de hazır bulundu.

Yoldan geçen vatandaşlara ikramlarda bulunan MÜSİAD Şube Başkan Yardımcısı Ekmen ve üyeler, halkın kutlu doğum haftasını kutladılar. Standı gören vatandaşlar da anlamlı etkinlik nedeniyle, MÜSİAD`a teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ekmen yaptığı açıklamada, "Her yıl Nisan ayında kurduğumuz Kutlu doğum standını geleneksel hale getirerek bu yılda anlamlı bir şekilde kutladık. Peygamber efendimize karşı olan sevgimizi belirtmek amacıyla, O`nu temsilen güzel kokuları olan güller ve kitaplar dağıtmayı uygun gördük. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili peygamberimizin hatırasına gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Kutlu Doğum Haftası`nın bütün Müslümanların gönlünde olan barış ve kardeşlik duygusunun yeniden filizlenip yeşermesini, bütün davranışlarımızda kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukukunun yaşanmasını yüce Rabbimden niyaz eder, başta ilimiz olmak üzere bütün İslâm dünyasının Kutlu Doğum Haftası`nı Kutlarım." dedi.

(M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir