• DOLAR 32.546
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2427.199
  • ...
Şırnak`ta Kutlu Doğum hazırlıkları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Şırnak Nuh Eğitim Der organizatörlüğünde Şırnak’ta 26 Nisan Cumartesi günü yapılması planlanan ‘’Kutlu Doğum Etkinliği’’ hazırlık çalışmaları başladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Nuh Eğitim Der Başkanı Nurettin Tatar, içinde bulunan ayın mübarek ve kutlu bir ay olduğunu ifade ederek bu münasebetle hummalı bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

Kutlu Doğum programlarının tüm Türkiye’de hatta yurtdışına hasretle ve coşkuyla kutlandığını belirten Tatar, ’’İçinde bulunduğumuz mübarek ve kutlu ay münasebetiyle yurdun hatta dünyanın birçok yerine sirayet eden Muhammedi sevda tüm hızıyla tüm güzelliğiyle devam ediyor. Rabbim bu sevgiyi bu maneviyatı izzeti dergahında mübarek ve kabul eylesin. Biz de Nuh Eğitim Der olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Cizre, Silopi ilçelerimizde büyk bir katılımla kutladığımız Kutlu Doğum coşkusu Kızılsu Köyünde de geçen hafta sürdü. Allah’ın izniyle haftaya Cumartesi günü o Muhammedi sevdayı Şırnak’lı kardeşlerimizle kutlayacağız inşallah.’’ diye konuştu.

Kutlu Doğum etkinliği için hazırlanan afiş ve broşür dağıtımının başladığını söyleyen Tatar, etkinlik gününe kadar hazırlıkların biteceğini söyledi.

Tatar ayrıca ‘Her eve bir Kur’an’ kampanyası dahilinde 3 bin Kur’an- Kerim dağıttıklarını ifade etti.

(Ekrem Payan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir