• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
Zeytinburnu`nda Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu İlçe Müftülüğü işbirliği ile gerçekleşen Kutlu Doğum Haftası Özel Programı vatandaşlar ilgi gösterdi.Yaklaşık  bin 500 kişinin katıldığı programda, salon dolunca dinleyiciler fuaye alanında kurulan sinevizyondan etkinliği sonuna kadar takip etti. 

Gece boyunca izleyicilerin Peygamber Efendimizin adının her anılışında salâvatlar getirdiği ve dualar ettiği program, neyzen Başar Dikici’nin neyi ile eşlik ettiği naat okumasıyla başladı. 

Zeytinburnulu dört hafız tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından program Mustafa Demirci ve Halil Necipoğlu’nun konseriyle devam etti.

Sanatçıların seslendirdiği ilahilerle salonda bulunan dinleyiciler de kâh hüzünlendiler, kâh Peygamber sevgisi ve coşkusuyla sanatçılara eşlik ettiler.

Kutlu Doğum Özel Etkinliği Zeytinburnulu hafızlarından oluşan ve birçoğu ilk kez bendir icra eden Hafız Bedirhan Topluluğu’nun gece için özel olarak hazırladığı bendir gösterisiyle sona erdi.

Peygamber sevgisinin bir kez daha idrak edildiği gecenin sonunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ve Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk sanatçılara plaket ve çiçek takdim ettiler, salonda bulunan dinleyicilere gül dağıttılar. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir