• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2504.266
  • ...
Validen Belediye Başkanlarına tanışma yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Tanışma yemeğine Vali Vedat Büyükersoy ve eşi Kadriye Büyükersoy, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, Muş Alparslan Üniversitesi adına Prof. Dr. Osman Özcan, Muş Baro Başkanı Av. Feridun Taş, Vali Yardımcısı Haluk Çakmak, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faik Aksu ve eşi, protokol üyeleri ve belediye başkanları katıldı. 

Yemek davetinde misafirlerine hitaben konuşan Büyükersoy, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin herkesi davet ettiklerini ifade ederek, davetlerine icabet eden, etmeyen herkese başarılar diledi. 

Siyasi partilerin, ifade özgürlüğünün tecelli ettiği yerler olduğunu ifade eden Büyükersoy, 30 Mart 2014 günü seçimlerinin huzur içinde tamamlandığını belirterek, "Sizlerin birbirinize hoşgörüsü, saygısı olmasa idi herhalde Muş’ta bu kadar güvenli ve güvenilir bir seçim geçiremez idik. Fakat ne mutludur ki, biz bu seçimleri demokratik bir olgunluk içinde geçirdik ve hepiniz görevlerinizin başına geçtiniz. Bulunduğunuz vazifede eminim vatandaşlar arasında taraf gözetmeksizin daha önce sahip olduğunuz siyasi kimliğinizi de bir kenara koyarak hizmet etmeye çalışacaksınız. Çünkü bizler sağlıklı insanlarız; sağlıklı insanlar gerçek patronun millet olduğunun farkında olan insanlardır. Hepinize tekrar başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin, Allah mahcup etmesin’’ dedi.  (M.Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir