• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.18
  • ...
Batman Peygamber Sevdalılarından hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen "Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum programına maddi-manevi destek vererek halkı ücretsiz olarak taşıyan okul servisi sahiplerine, platform yetkilileri teşekkür ziyaretinde bulunarak hediye verdi. 

Platform üyesi Umut-Der Gıda Bankası Genel Başkanı Halil Gergin ve beraberindeki heyet, böyle bir hayrı işledikleri için firma sahiplerine teşekkür ederek Allah ve Hz. Muhammed (sav) işlemeli anlamlı saat hediye etti. 

Yaptıkları ziyarette konuşan Gergin, "Her sene olduğu gibi bu sene de Peygamber sevdalısı halkımızı geçtiğimiz Pazar günü hiçbir karşılık beklemeden, sırf Allah rızasını gözeterek etkinlik alanına getiren okul servisi firma sahiplerine teşekkür ediyorum. Bir beklenti içerisine girmeden Allah rızası için yardımda bulunuyorlar. O yüzden bizlerde manevi değeri çok olan bir hediye vermeyi uygun gördük. Allah onların hayrını kabul etsin. Bundan sonraki etkinliklerde kendilerinin yardımlarını tekrardan bekliyoruz." dedi. 

Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren firma sahipleri, etkinliklerin daimi olması dileğinde bulunarak, bu tür hayırlı işlerde her zaman ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.(M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir