• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DEDAŞ`tan `faiz affı` ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (DEDAŞ)  21 Mart tarihinde başlattığı özelleştirme öncesi alacaklarının gecikme zammını silen kampanyada son iki haftaya girilirken, bilgilendirme amaçlı köy ziyaretleri de sürüyor. Dicle EDAŞ ekipleri, 40 köyde vatandaşlarla bir araya gelerek faiz affı ve taksitlendirme çalışmaları ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. 

Son 15 gün
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş`nin 2013’te başlattığı kampanyadan haberdar olamayan veya değişik sebeplerle bu sürede borcunu ödeyemeyen aboneleri için başlattığı yeni kampanyada son 15 güne girildi. Her vatandaşın kampanyadan haberdar olması ve yararlanması için çalışan Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü ekipleri, köyleri dolaşıyor. 

40 köye ziyaret gerçekleştirildi
Köy muhtarlarıyla görüşen ve camilerden duyuru yapan DEDAŞ ekipleri, vatandaşların da evlerine misafir oldu. Ziyaretlerde 30 Nisan’da sona erecek kampanyanın faiz affıyla ilgili son kampanya olduğunu dile getiren ekipler, faiz affının yanı sıra eski borçlara taksitlendirme imkanı ile ilgili bilgiler de verdiler.  

Borcunu ödemeyenlere icra yolu
Bu fırsatın kaçırılmaması tavsiyesinde bulunan yetkililer, 30 Nisan’dan sonra borçlu vatandaşlar hakkında dava açacaklarını hatırlattılar. Dicle EDAŞ ekipleri, ziyaretler esnasında borç ihbarı, sayaç kontrolü ve abone denetimi çalışmalarında da bulundular.  Dicle EDAŞ yetkilileri, kendilerini sıcak karşılayan, faiz affı ve taksitlendirme konusunda duyarlılık gösteren köylülere teşekkür ettiler.   (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir