• DOLAR 32.596
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2518.506
  • ...
Kızılay`dan `Kutlu Doğum` mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Peygamber Efendimizin (s.a.v), insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, âlemlere rahmet olarak gönderildiğini belirten Tezdiğ,  “Bütün insanlığa kucak açan, bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir.” dedi.  

Mesajın devamında Tezdiğ şunları kaydetti: “Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı, vatandaşlarımızın her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum Haftası, Sevgili Peygamber efendimize olan sevgimizin pekiştirileceği, bu anlayış ve inançla birbirimize karşı olan kardeşlik duygularının da güç kazanacağı günlerdir.” 

Hz. Peygamber (sas)’in kutlu doğumunu tebrik eden Tezdiğ, “Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, bu anlamlı haftanın peygamberimizi daha iyi tanımamıza, birlik ve beraberliğimize, ilimizin, ülkemizin huzur ve barış ortamına katkıda bulunmasına vesile olması temennisi ile tüm Batman`lı hemşehrilerimizi sevgiyle selamlıyorum.” diyerek mesajını sonlandırdı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir