• DOLAR 32.591
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2499.173
  • ...

KONYA – Konya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası, mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında oda üyelerine eğitim kursları vermeye devam ediyor.

 

Mesleki eğitim ve gelişime önem verdiklerini ve faaliyetlerine devam ettiklerini belirten SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, ”Meslektaşlarımız için güncel konularda eğitim faaliyetlerimiz devam ediyor. Yalnızca mesleki seminerler değil ihtisas kursları da düzenliyoruz. Düzenlediğimiz ihtisas kurslarımıza sadece Konya’dan değil Türkiye genelinden meslektaşlarımız katılım sağlamaktadır. Şu anda devam eden Yeminli Mali Müşavirlik sınavlarına hazırlık ve ihtisas kursumuz bunun en iyi örneğidir. Bu doğrultuda meslektaşlarımıza faydalı olacak alanlarda da ihtisas kursları düzenliyoruz.” dedi.

 

İlk ihtisas kursun 3-4 Mayıs tarihlerinde Bilirkişilik, İkinci ihtisas kursun ise 7-8 Haziran tarihlerinde İnşaat Muhasebesi konularında yapılacağını açıklayan Turan, “Her iki kursumuzun kayıtları devam etmektedir. Kurslarımıza katılmak isteyen meslektaşlarımızın Oda Web sitemizden kayıtlarını yapabilirler.” İfadelerini kullandı. (İlyas Yavuz-İLKHA)