• DOLAR 32.575
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2426.626
  • ...
Semerkant İskenderun'da "Muhabbet Gecesi" düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


HATAY- İskenderun Gençlik ve Spor Kapalı Salonunda düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bazı STK yetkilileri ve birçok sayıda vatandaş katıldı.
 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Program, Semerkant Vakfı İskenderun Şubesi Başkanı Erdoğan Arslan’ın yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti.
 

Erdoğan, “İnsanı yaşat ki devlet yaşansın, aileyi yaşat ki ümmet yaşasın, çünkü muhabbet sevgidir. Muhabbet ümmettir, sadakattir, vefadır ve muhabbettir. Ruh dünyamıza yağan rabbani bir ikramdır. Gönüller fethedilerek birçok sorunun çözüleceğine inanıyoruz. Özellikle gençlerimiz gönül kapıları açılarak yarınlara umut olabilir. Aile bireyleri ancak muhabbetin bereketinin bağlarıyla birbirine kenetlenebilir” şeklinde konuştu.
 

Mikail Şimşek’in sunuculuğunu yaptığı Gecede Bayram Büyükoruç, birbirinden güzel ilahileriyle, Yusuf Duru ise orta oyunuyla geceye renk kattı.


Gecenin sonunda ise heyecanla beklenen Dursun Ali Erzincanlı şiir ve naatları ile duygulu anlar yaşattı. (Fikret Kavgalı -İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir