• DOLAR 32.591
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2505.43
  • ...
Batman Müftülüğünden kutlu doğum etkinlikleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman İl Müftülüğü tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum Haftası programı belli oldu.

 Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, 14 Nisan`da başlayıp 20 Nisan`da sona erecek olan programla ilgili bilgi  verdi.

Müftü Çağlar, “17 Nisan’da saat 1330’da Alyans Düğün Salonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yükek Kurulu Üyesi Mehmet Keskin’in katılımıyla,  ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ konulu konferans verilerek, ücretiz kitap dağıtımı yapılacak. Konferansın sonunda ise personel arasında yapılan “Kırk Hadis Yarışması” ile  İlk-orta öğrencileri arasında yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere hediyeler verilecekt” dedi.

19 Nisan’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda ise saat 13.30’da İl Müftülüğü Vaizi Meryem Dilmaç tarafından bayanlara yönelik, “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu konferans verilecek.

Ayrıca, hafta içinde Batman’da faaliyet gösteren Özel ve Kamu Hastanelerinde yatan hastalar ile Batman M Tipi Kapalı Cezaevindeki mahkumlar, Şehit ve Gazi aileleri, resmi kurumlar ve esnaflar ziyaret edilecek.

Kutlu doğum programı ile ilgili konuşan Müftü Hasan Çağlar, "Halkımızdan isteğimiz bizleri bu hafta boyunca yapacağımız etkinliklerde yalnız bırakmamaları. Ben biliyorum ki Batman halkı bizleri hiçbir programımızda yalnız bırakmadı, bunda da bırakmayacak. Şimdiden halkımızın Kutlu Doğum Haftalarını kutluyorum." şeklinde konuştu.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir