• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Minikler hünerlerini sergiledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Gültepe Anaokulu minik öğrencilerinin hazırladığı yılsonu sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Batman Gültepe Anaokulunda saat 10.00’da gerçekleşen yılsonu sergisine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Şube Müdürleri Gönül Fırat, M.Şirin Temiz, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Minik öğrenciler düzenledikleri yılsonu sergisinde kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i çiçeklerle karşıladılar. Milli Eğitim Müdürü Çelik serginin açılışını yaptı. Çelik, velilerle birlikte minik öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel çalışmaların sergilendiği stantları gezdi.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve velileri kutlayan Milli Eğitim Müdürü Çelik “Sevgili çocuklarımız okul öncesi eğitim ile kazandıkları bilgi, beceri ve özgüvenlerini yaptıkları birbirinden güzel eserleri sergileyerek ortaya koydular.  Yapılan bu çalışmalar bizleri duygulandırdı mutlu etti. Çocuklar bu sergi ile gösterdi ki; ileride daha güzel çalışmalar başaracak, düşünemediğimiz, hayal dahi edemediğimiz güzelliklere vesile olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Çelik sergi sonunda okul bahçesinde oluşturulan lale bahçesini de gezdi.


(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir